Chauffeurspas verlengen

Binnenkort jouw chauffeurspas verlengen? Wees op tijd want sinds 1 mei 2006 is de digitale tachograaf verplicht voor bedrijfswagen zwaarder dan 3500 kg. Om een bedrijfswagen te mogen rijden moet je in het bezit zijn van een chauffeurspas, deze zijn vanaf ingangsdatum 5 jaar geldig. Verleng uw chauffeurspas op tijd bij het Kiwa register, zodat je op tijd in het bezit bent van een nieuwe digitale chauffeurskaart in de vorm van een kaart welke persoonsgebonden is.

Verlchauffeurspas verlengen kiwa registerengen nu online bij het Kiwa register hiervoor vul je een aanvraag formulier (Chauffeurspas verlengen)

Binnen 2 tot 3 dagen ontvang je thuis een aanvraagformulier, deze vul je volledig in samen met een kopie rijbewijs stuur je deze weer retour naar het Kiwa register in Rijswijk. Na betaling van de verschuldigde kosten ontvang je binnen 3 weken een afhaalbericht waarmee je de chauffeurspas kunt afhalen bij een postkantoor. (Let op wegens veel aanvragen voor het verlengen of vervangen van een chauffeurspas naar de nieuwe chauffeurskaart, kan het langer duren dan 3 weken. Vraag minimaal 2-3 maanden van te voren tijdig een verlening van de chauffeurspas aan bij het Kiwa Register!

Tagged with:
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>